PRODUK KAMI

加工基地全景图1

Pambuka singkat

Kita, Crscreen Tech Co. Ltd spesialis ing item layar serangga luwih saka 15 taun, duwe mesin injeksi plastik lan garis ekstrusi alu dhewe.
Perusahaan kami khusus nggawe pabrik Aluminium-Plastik, windows

Babagan Kita

Quality

Kualitas

Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.

Manufacturer

Produsen

Produsen profesional anti produk nyamuk meh 10 taun. Pabrik kita dununge ing Provinsi Hebei.

Certificate

Sertifikat

Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk berkualitas tinggi, Efisien Biaya