PRODUKTET TONA

加工基地全景图1

Prezantimi ynë i shkurtër

Ne, Crscreen Tech Co. Ltd, është specialist në artikujt e ekranit të insekteve mbi 15 vjet, ne kemi makinat tona të injektimit të plastikës dhe linjat e nxjerrjes alu.
Kompania jonë është e specializuar në prodhimin e dyerve, dritareve nga alumini-plastika

PËR NE

Cilësia

Cilësia

Gjithmonë vendos cilësinë në vend të parë dhe mbikëqyr rreptësisht cilësinë e produktit të çdo procesi.

Prodhuesi

Prodhuesi

Prodhues profesional i produkteve kundër mushkonjave gati 10 vjet.Fabrika jonë ndodhet në Provincën Hebei.

Certifikata

Certifikata

Fabrika jonë është rritur në një prodhues Premier ISO9001:2008 të certifikuar të produkteve me cilësi të lartë dhe me kosto efektive