Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Jeni një kompani tregtare apo një prodhues?

Ne jemi 100% një prodhues i vërtetë.

Cila është koha juaj e prodhimit?

30-45 ditë varet nga depozitimi i marrë.

A pranoni dizajnin dhe madhësinë e personalizuar?

Po sigurisht.Dizajni dhe madhësia janë të gjitha sipas zgjedhjes së personalizuar të klientit.

Cilat janë kushtet e preferuara të pagesës?

TT dhe LC

Jeni duke ofruar ekrane me madhësi standarde?

shumica janë të bazuara në të personalizuara dhe pa rezerva për madhësi standarde.

Po në lidhje me sistemet tuaja të ekranit të insekteve?

Ne kemi një sistem standard të kontrollit të cilësisë për të përmbushur standardet evropiane, standardet e SHBA, etj. Ne kemi mjeshtëri të veçantë nga origjina e fijeve deri tek produktet e gatshme.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?