Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте трговска компанија или производител?

Ние сме 100% вистински производител.

Кое е вашето време на производство?

30-45 дена зависи од примениот депозит.

Дали прифаќате прилагоден дизајн и големина?

Да секако.Дизајнот и големината се според изборот на клиентот.

Кои се омилените услови за плаќање?

TT и LC

Дали обезбедувате стандардни големини на екрани?

повеќето се засноваат на приспособени и нема акции за стандардна големина.

Што е со вашите системи за заштита од инсекти?

Имаме стандарден систем за контрола на квалитетот за да се задоволат европските стандарди, стандардите на САД итн. Имаме специјална изработка од потеклото на предиво до готови производи.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?