НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

加工基地全景图1

Нашиот краток вовед

Ние, Crscreen Tech Co. Ltd е специјалист за предмети од екран од инсекти повеќе од 15 години, имаме сопствени машини за инјектирање на пластика и линии за истиснување на алу.
Нашата компанија е специјализирана за производство на алуминиумско-пластични врати, прозорци

ЗА НАС

Квалитет

Квалитет

Секогаш го става квалитетот на прво место и строго го надгледува квалитетот на производот на секој процес.

Производител

Производител

Професионален производител на производи против комарци речиси 10 години.Нашата фабрика се наоѓа во провинцијата Хебеј.

Сертификат

Сертификат

Нашата фабрика прерасна во Премиер ISO9001:2008 сертифициран производител на производи со висок квалитет и исплатливи