PRODUK KAMI

加工基地全景图1

Perkenalan ringkes urang

Kami, Crscreen Tech Co Ltd khusus pikeun barang layar serangga langkung ti 15 taun, urang gaduh mesin suntikan plastik sareng garis ekstrusi alu urang.
Perusahaan urang ngahususkeun dina ngadamel panto Aluminium-Plastik, jandéla

TENTANG KAMI

Quality

Kualitas

Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

Manufacturer

Pabrikan

Pabrikan propésional anti anti reungit Produk ampir 10 taun. Pabrik urang perenahna di Propinsi Hebei.

Certificate

Sertipikat

Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas High, produk Cost-Effective