• page_banner

110g / m2 Serangga layar serangga anti bolong jandéla bolong

Pedaran pondok:

layar anti serangga


  • Jaminan :: Langkung ti 5 taun
  • Ukuran bolong :: 18 * 16 16 * 16 16 * 14 14 * 17
  • Beurat :: 95/110/105/110/115/120 / 125g
  • Bahan :: Fiberglass + PVC
  • Detil Produk

    FAQ

    Produk Tag

    I. Info Dasar Produk:
    Bahan:
    36% fiberglass sareng 64% PVC
    Beurat standar:
    110g / m2,115g / m2,120g / m2
    Ukuran bolong:
    17x15mesh, 18x16mesh, 20x20mesh, 16x16mesh jsb.
    Lebar sayogi:
    0.61m, 0.71m, 0.9144m, 1.0m, 1.22m, 1.5m, 1.8m, 2.4m, 2.6m, 2.8m, 3.0m
    Panjang gulung anu sayogi:
    25m, 30m, 45m, 50m, 181m
    Warna populér:
    Hideung (arang hideung hideung herang), bodas, kulawu, kulawu, hejo, biru jsb.
    Sertipikat:
    ROHS, Sértipikat ISO
    Watekna:
    Seuneu-buktina, ventilasi, ultraviolet






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami