• page_banner

110g / m2 Layar serangga Fiberglass anti jala nyamuk

Katrangan singkat:

layar anti-serangga


  • Warranty :: Luwih saka 5 taun
  • Ukuran bolong :: 18 * 16 16 * 16 16 * 14 14 * 17
  • Bobot :: 95/110/105/110/115/120 / 125g
  • Bahan :: Fiberglass + PVC
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    I. Info Dhasar Produk:
    Bahan:
    36% fiberglass lan 64% PVC
    Bobot standar:
    110g / m2,115g / m2,120g / m2
    Ukuran bolong:
    17x15mesh, 18x16mesh, 20x20mesh, 16x16mesh lsp.
    Jembar sing kasedhiya:
    0.61m, 0.71m, 0.9144m, 1.0m, 1.22m, 1.5m, 1.8m, 2.4m, 2.6m, 2.8m, 3.0m
    Dawa gulung sing kasedhiya:
    25m, 30m, 45m, 50m, 181m
    Werna populer:
    Ireng (areng ireng lan ireng padhang), putih, abu-abu, abu-abu, ijo, biru lsp.
    Sertifikat:
    ROHS, Sertifikat ISO
    Watake:
    Fire-proof, ventilate, ultraviolet






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita